Lakásfelújítás támogatás 2021: új ablakok állami támogatással

lakásfelújítás, támogatás

A lakásfelújítási támogatás 2021 remek lehetőség a legalább egy gyermeket nevelő családok részére, akik szeretnék modernizálni az otthonukat. Az emberek többsége tisztában van vele, hogyha a nyílászárók nem szigetelnek tökéletesen, az nem csak a hőmérsékletet tekintve kellemetlen, hanem a fűtési költségeket is jelentősen megemeli. A lakásfelújítási támogatás 2021 program keretein belül most ennek kedvező feltételekkel vethetünk véget!

A támogatás legalább egy gyermek neveléséhez kötött, aki az adott ingatlanban él. A program lényege, hogy az állam utólagosan visszatéríti a felújítás költségeinek az 50%-át, de maximum 3 millió forintot. A lakásfelújítási támogatás 2021 a nyílászárók cseréjére is igénybe vehető, így sokaknak most rendkívül kedvező feltételekkel vált lehetővé, hogy korszerű ablakokkal szereljék fel otthonukat. 

Amennyiben Ön is szeretné kihasználni a lakásfelújítási támogatást 2021-ben  és a nyílászárók cseréjéhez keres ideális partnert, a legjobb helyen jár! Forduljon hozzánk bizalommal a részletekért akár még ma!