Lakásfelújítás támogatás 2021: keressen minket a nyílászáró cseréhez!

lakásfelújítás, támogatás

Lakásfelújítás támogatás 2021-ben, ne hagyja ki ezt a lehetőséget, cserélje le régi nyílászáróit!

Egyes ingatlanokban igencsak elöregedett nyílászárók találhatók meg, amik már nem képesek betölteni rendeltetésszerű szerepüket. Ezzel az épületben élők is tisztában vannak, azonban a rengeteg kiadás mellett nem mindenki tudja rövid időn belül kicseréltetni az ajtókat, ablakokat. Szerencsére jövőre sokan kaphatnak lehetőséget ahhoz, hogy megszabaduljanak egyhamar a régi nyílászáróktól, ugyanis a kormány 2021-ben lakásfelújítás támogatást biztosít azok számára, akik legalább egy gyermeket nevelnek.

A 2021-es lakásfelújítás támogatás óriási segítség a jogosultak számára, hiszen az állam a munkálatok költségének a felét, maximum hárommillió forintig visszatéríti. A támogatás többek között új nyílászáró beépítéshez is felhasználható, így az emberek rövid időn belül lecserélhetik a régi ablakokat, ajtókat.

Ügyfeleink bátran fordulhatnak hozzánk jövőre, ránk számíthatnak ezeknél a projekteknél is. Színvonalas nyílászáróinkkal garantáljuk, hogy elégedett lesz. Bővebb információkért keressen bennünket bizalommal a megadott elérhetőségeinken!