Bejárati ajtó ízlésre szabva

Bejárati ajtó, Műanyag bejárati ajtó, S Line bejárati ajtó

A bejárati ajtó sokféle funkciót lát el, de a megjelenését sem lehet figyelmen kívül hagyni. Változatos kínálatunkban garantáltan talál kedvére valót!

Ha éppen bejárati ajtó vásárlás előtt áll, feltehetőleg Ön sem szeretné elkapkodni a döntést, hiszen egy új nyílászáró hosszú távra szól. A funkciót illetően rengeteg elvárás merülhet fel, és minden bizonnyal olyan modellt szeretne, ami képes megfelelni ezek mindegyikének. Mi mindent tud nyújtani a gondosan megválasztott bejárati ajtó?

  • Mindenekelőtt kiemelkedően teljesít biztonságtechnikai szempontból
  • Kiváló hőszigetelőképessége révén segít optimalizálni az energiafogyasztást
  • A nyugalom megteremtéséhez is hozzájárul remek hangszigetelőképességével
  • Egyszerű tisztíthatóságával és csekély karbantartási igényével a kényelmet szolgálja

A megjelenés tekintetében azonban már nem ilyen egyszerű a helyzet, hiszen ebből a szempontból az ízlés az irányadó. Amit mindenképpen érdemes átgondolni, az a szín, az üvegezés, valamint az oldal- és felülvilágítók. Nézzük meg ezeket egy kicsit részletesebben!

  • Szín: Jó, ha a bejárati ajtónak van egy egyedi karaktere, ehhez érdemes kontrasztot állítani; ha a homlokzat világosabb, sötétebb árnyalatú modellt ajánlott választani, és fordítva. Szintén jó választás egy olyan szín, ami egy kisebb felületen már felbukkan a házon, ezzel tökéletes harmóniát lehet teremteni. A Rurik bejárati ajtók például olyan gyönyörű színekben érhetőek el, mint az aranytölgy vagy a mohazöld.
  • Üvegezés: A tömör ajtók az áthatolhatatlanság érzését keltik, ám valójában az üvegezett változatok is eleget tesznek a biztonsági követelményeknek. Az üvegezés beengedi a természetes fényt, ezáltal világosabbá varázsolja a belső tereket, de dizájn szempontjából is jó választás, hiszen egészen izgalmas hatást lehet elérni vele. Ízléses díszüveges modellek találhatók többek között az S Line bejárati ajtók között.
  • Oldal- és felülvilágítók: Akár tömör, akár üvegezett változatra esik a választás, érdemes fontolóra venni az extra bevilágítókat. Ezeknek az elemeknek a segítségével még több fény tudja átjárni a belső tereket, így válhat igazán élettel telivé az enteriőr. A Horidoor bejárati ajtók számtalan modellje megrendelhető oldal- és felülvilágítókkal együtt.

Érdemes átgondolnia ezeket a szempontokat is, amikor körülnéz bejárati ajtóink között és kiválasztja az Ön számára tökéletes modellt. Ha már tudja, melyiket szeretné, esetleg kérdése lenne a témában, forduljon hozzánk bizalommal!