A német műanyag ablakok megtartják a meleget

Ablak, Ablak beépítés, Műanyag ablak, Nyílászáró

A téli fűtési szezonba nem kell anyagilag tönkremennie. Az új műanyag ablakokkal a rezsit nem fogja túlzottan megemelni a fűtés számla.

Korszerű berendezéssel fűt, az ingatlana is jó állapotban van és a fűtést is mértéktartóan kapcsolja be, amikor hidegre fordul az időjárás? Ez sajnos még mindig nem elég ahhoz, hogy a rezsi havi összegét csökkenteni tudja. A modern fűtéstechnológia mellett a megbízható nyílászáróknak is óriási szerepe van abban, hogy energia hatékony legyen a fűtési szezon.

A rossz nyílászáró választással már borítékolható a magas energiaszámla. A hőszigetelést nemcsak a falakra telepített szigetelőrendszer végzi, hanem a nyílászárók is. Ha el akarja kerülni a huzatot, a gyorsan lehűlő falakat, akkor gondolkodjon el az ablakcserén!

A műanyag ablak egy kifizetődő választás szinte bármilyen ingatlanhoz. A rosszul szigetelő ablakokon keresztül a teljes fűtési energia 25-35%-ka tud elillanni. A mai, csillagászati energiaárak mellett ez már valóban luxus, nem beszélve arról, hogy a kellemes, meleg szoba sem lesz olyan komfortos, mint amilyennek lennie kellene. Ha minden korszerűsítést elvégez az ingatlanon, beleértve  a nyílászárók műanyag ablakokra cserélését is, akkor a fűtési energia 50-60%-ka megspórolható. Ne pazarolja az energiát, tartsa benn a lakásban és melegedjen az otthonában egész télen magas energiaszámla nélkül!

Azoknak a nyílászárót fontolgató vásárlóknak, akik felkészülten akarnak nekivágni a fűtési szezonnak, a nálunk kapható, német ablakprofilokat ajánljuk a figyelmébe. A német gyártók által produkált megbízhatóság és kivételes minőség olyan ritkaság, ami ma már egyre kevésbé fellelhető. A  Schüco ablakoknak köszönhetően télen és egész évben is elégedett lehet az ingatlana szigetelésével.

A világszerte nevet szerzett német gyártó termékeiről érdeklődjön a honlapunkon szereplő elérhetőségeink egyikén! Vásároljon új ablakokat, hogy ne érje meglepetés, ha megkapja az első fűtés számlák egyikét! A műanyag ablakban nem kell csalódnia télen sem!