Az otthonfelújítási programmal új ablakai lesznek!

otthonfelújítási program, otthonfelújítási támogatás

Az ablakcsere olyan projekt, ami egy ingatlan korszerűsítésének, illetve felújításának a lényeges részét képezi. Az új nyílászárók ára azonban nem kevés. Az új ablakokból olyat vásároljon, amikkel hosszú távon komfortosabb, modernebb ingatlanban élhet! Itt a kihagyhatatlan alkalom, az otthonfelújítási program segítségével támogatást kaphat ablakcseréhez!

Az otthonfelújítási támogatás ablakra, nyílászáróra és ezek cseréjére cserére éppen úgy igényelhető, mint számos felújítási munkához. A támogatás összege maximálisan három millió forintnak felel meg. A támogatás a költségek felének átvállalását jelenti az állam részéről. A jelentőknek meg kell felelniük néhány elvárásnak, de ha teljesülnek a feltételek és a szükséges számlákat is be tudják nyújtani, akkor jelentős összeget tudnak spórolni a felújítás összegéből. Most, amikor az építőanyagok és szolgáltatások ára folyamatosan növekszik, minden lehetőséget érdemes megragadni, így az otthonfelújítási programban is ajánlott részt venni! Az otthonfelújítási programmal új, modern ablakok kerülnek a régiek helyére, anélkül, hogy még további hónapokig spórolnia kellene rájuk.

Az otthonfelújítási program határidős támogatás, még van lehetősége igénybe venni, ha új nyílászárókat tervez az ingatlanába. A régi, megbízhatatlan ablakok helyett vásároljon új, műanyag ablakokat, amik alapanyaguk, gyártási technológiájuk miatt is növelik az otthona komfortját, de az ingatlana értékét is!

Amennyiben új ablakokat szeretne vásárolni és beépíttetni, tegye meg a mi segítségünkkel! Az otthonfelújítási program még év végéig elérhető! A csapatunk munkája és közreműködése minden ügyfélnek biztosítja a kiváló színvonalú beépítési munkát és természetesen a magas minőségben készült nyílászárókat is. Az új ablakok és az ablakcsere megrendelésével kapcsolatban kérje a kollégáink támogatását, a weboldalunkon szereplő elérhetőségek bármelyikén!