A reluxa praktikus árnyékoló beltérre!

árnyékoló, reluxa

reluxa legyen az ablakok és az otthona új árnyékolója! Beltéri árnyékolóból nem is tudna jobbat, praktikusabbat választani!

A reluxa közkedveltsége magáért beszél, mert egy olyan árnyékolóról van szó, ami sok, pozitív tulajdonsággal bír. Az egyik komoly előnye a reluxa használatának a könnyű felszerelhetőség és kezelés. Az árnyékoló kis súllyal rendelkezik, méretre tervezve is készíttethető, ablakra szabott változatban is megrendelhető. 

reluxát a megrendelő olyan szempontok alapján választja ki, mint a méret, az alapanyag, a szín vagy az élettartam és természetesen az ár. Három típusú reluxa közül válogathat a vásárló, a fa reluxa, az alumínium reluxa és a műanyag változat áll a sorban egymás mellett. Az alapanyagok eltérő árat és más tulajdonságokat is jelentenek a beltéri árnyékolóra nézve.

Az új, modern reluxák hosszú élettartammal rendelkeznek, nem hajlanak el, törnek szét vagy mennek tönkre olyan könnyen. Az alumínium képviseli a prémium változatot, de egy minőségi műanyagra is lehet számítani. A fából készült reluxa szép, természetes, így otthonos árnyékoló válik belőle, ami ráadásul nem melegszik fel a napon. Az alumíniumot készítik el a legtöbb színben és ez a legerősebb is, amit akár vizesblokkban is lehet használni. 

A reluxa egyszerű vagy hangsúlyos is lehet, amivel jól szellőztethető szobákat kapunk, az árnyékolás pedig pár könnyű mozdulat csupán. A reluxa árnyékol, több fokozaton is állítható, de képes teljesen elzárni a belátást, ha úgy szeretné a tulajdonos. Olcsó, praktikus, beltéren felszerelhető, önmagában vagy más árnyékolókkal is használható kiegészítője az ablaknak.

Az árnyékolóit vásárolja meg a mi termékeink közül és a többi teendővel sem kell Önnek foglalkoznia! Az ügyfeleink számára kiszállítjuk az új árnyékolót, azt beszereljük, de a későbbiekben sem kell a javításhoz, karbantartáshoz szerelőt keresnie, mert ezt is ránk tudja bízni. A reluxáinkról és az árnyékolókhoz kapcsolódó szolgáltatásokról tudjon meg többet, érdeklődjön a kollégáinknál!