Szúnyoghálókkal sok kellemetlenségtől kímélheti meg magát!

Rovarháló, Szúnyogháló

A nyári éjszakákat sajnos gyakran megkeserítik a szúnyogok. Elég, ha csak egyetlen rovar van a helyiségben, a zavaró zümmögés miatt nagyon nehéz elaludni, a viszkető csípésekről nem is beszélve. Mindez azonban könnyedén elkerülhető, mégpedig szúnyoghálók használatával. 

rovarhálók segítenek megakadályozni nem csak a szúnyogok, hanem más rovarok lakásba való bejutását is, így nem kell többé a legyeket, illetve az utóbbi években elszaporodott poloskákat sem elviselni. Létezik keretes szúnyogháló, ami fix, de választhatunk rolós rendszerű, vagyis lehúzható változatot is. Mindenképp érdemes védeni a gyerekszobát, de sokszor az idősebbeket is jobban megviselik a csípések, ezért az ő otthonukat is célszerű ellátni a megfelelő védelemmel. Ez nem feltétlenül csak az ablakokra vonatkozik, hiszen nálunk kedvező áron beszerezhető a praktikus nyitható vagy tolható szúnyogháló ajtóra is. 

Amennyiben kérdése van rovarhálóinkkal kapcsolatban, illetve árajánlatot szeretne kérni, keressen minket bizalommal, készséggel állunk rendelkezésére!