Minden garázshoz illenek a Kling garázskapuk?

Garázskapu, szekcionált garázskapu

A garázskapuk különféle típusokban készülnek. A Kling garázskapuk a szekcionált típusok, azok minden pozitívumával együtt. Rendeljen tőlünk Klinget!

Egy ingatlanhoz több nyílászáró is tartozik, ajtók, ablakok és kapuk. A nyílászárókat nem szabad meggondolatlanul kiválasztani , különben csak pénzkidobás történik. Egy, a helyére passzoló nyílászáróval viszont már lehet számolni hosszú távon.

A garázskapuk kiválasztásához fel kell mérni magának a garázsnak a jellemzőit. Vannak olyan garázskapu típusok, amiket nem lehet minden garázsajtóra felszerelni. A Kling garázskapuk szekcionált típusú kapuk, ami azt jelenti, hogy szükségük van bizonyos méretben szabad helyre, méghozzá a garázs ajtajának belső oldalán.

A szekcionált garázskapu beépítésének feltétele, hogy a kapu két oldalán és a felső részén is elegendő hely álljon rendelkezésre a kapu vasalatainak a rögzítéséhez. A garázs ajtónyílásának a formája nem meghatározó tényező, lehet szögletes vagy íves is.

Speciális esetben egy kis alakítással be lehet építeni ott is a szekcionált típusú garázskaput, ahol a kialakítás nem a legideálisabb. A kifutó oldalfalak vagy födémek megléte esetén be kell szűkíteni a garázsnyílást annyira, hogy a szerelési felület meglegyen.

A szekcionált kapuknak paneleket gyártanak, a paneleknek pedig megvan az a pozitívuma, hogy színben, stílusban is sokfélék lehetnek. Ezen kívül dekoratív és a fényt beengedő ablakokkal is ki lehet egészíteni a paneleket. Ha van hely a kapu számára, onnantól kezdve már a saját ízléséhez és a garázs jellemzőihez is tervezheti a vásárló a szekcionált garázskaput.

A Kling garázskapukat forgalmazzuk azoknak a vevőknek, akik nem akarják a legolcsóbb termékkel beérni, hanem az alapján választanak, hogy mit tud nyújtani a kapu nekik. A tőlünk megrendelt kapukat a helyszínre szállítjuk és be is szereljük, ezzel garantálva a megbízható működést. A későbbiekben nyugodtan fordulhat hozzánk az ügyfél szervizeléssel kapcsolatban is. Amennyiben új nyílászárót tervez vásárolni az ingatlanába, ne vesztegesse az idejét és keressen minket bizalommal!