Lakásfelújítási támogatás: a nyílászárók cseréjére is felhasználható!

Ablak, Ablak beépítés, lakásfelújítás, Műanyag ablak, Nyílászáró, támogatás

Az ablakcsere és az ajtócsere akár a lakásfelújítási támogatás igénylésével is megoldható, amennyiben cégünket választja!

A lakásfelújítási támogatás 50%-os visszatérítést jelent az olyan munkálatok költségéből, amelyek számlával igazolhatóak, a teljes összege pedig 3 millió forint lehet, azaz összesen legalább 6 millió forint felhasználására van szükség a teljes támogatási összeg megszerzéséhez. A tél közeledtével érdemes a felújítást az ablakcserével, illetve, ha szükséges, az ajtócserével kezdeni, mivel ez a hideg időszakban már nem, vagy nem könnyen oldható meg.

Műanyag ablakokkal nem csak a hőszigetelés javul, de a költségek is alacsonyak maradnak, mivel e nyílászárók kifejezetten kedvező áron szerezhetőek be. Kínálatunkban minden megtalálható, ami szükséges az ablakcseréhez, illetve ajtócseréhez, és a beépítést is vállaljuk!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését a műanyag ablakok, illetve az ajtó- és ablakcsere lehetősége iránt, tekintse meg az általunk kínált típusokat, ha pedig kérdése lenne termékeinkkel kapcsolatban, illetve, ha rendelni szeretne, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!