Ablakkilincsek széles választékban!

Ablak, Ablakkilincs

A biztonság az egyik legfontosabb dolog az életünkben, és mindent meg is kell tennünk annak érdekében, hogy megteremtsük a feltételeit. Számtalan dologgal tehetünk azért, hogy például az otthonunk biztonságosabb legyen; az egyik ilyen teendő az ablakkilincsek cseréje olyan típusokra, amelyek nyitása részben, vagy teljesen megakadályozható.

A nyomógombos ablakkilincset például csak abban az esetben lehet elfordítani, ha a rajta lévő gombot nyomva tartjuk. Ezzel gyakorlatilag megakadályozható, hogy például egy gyermek kinyissa az ablakot, ezzel veszélybe sodorva magát, bár tény, hogy csak kisebbeknél működik, a nagyobbak már könnyen megtanulják az ablakkilincs kezelését. Erre az esetre a kulccsal zárható típus a megoldás, hiszen ez csak abban az esetben működik, ha a bele épített zár nyitva van.

A tőlünk beszerezhető ablakkilincsek mindegyike biztonsági funkciókkal ellátott, de többféle lehetőség közül választhat, ha Ön is mellettünk dönt. Tekintse meg a lehetőségeket, válasszon, majd vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken, vagy a kapcsolati űrlap segítségével, és adja le rendelését!